MATERIELLT STÖD

Skogen behöver dig! Om du donerar en slant till Skogsupproret kan vi fortsätta stötta kampen för urfolkets rättigheter och tillsammans skydda skogen. Din donation går oavkortat till skogsaktioner. Om du inte kan donera, så kan du självklart ändå vara med. Det finns många olika sätt att bidra! 

BLI MÅNADSGIVARE

Regelbundet stöd till Skogsupproret är ovärderligt. Det hjälper oss att planera bättre och ha en viss finansiell stabilitet. Varje bidrag gör skillnad!

Bli månadsgivare

GE ENGÅNGSGÅVA

Välj ditt bidrag efter plånbok och swisha “skogsupproret” till 123-1600063. Du kan också donera via vår go-fund-me-sida. Varje donation räknas - tack!

Donera

DONERA UTRUSTNING

Klätterrep, snöskor, sovsäck – är det något du kunde ge bort eller låna ut? Toppen! Kontakta oss och vi kan kolla om din utrustning matchar våra behov.

Kontakta oss

ANDRA SÄTT ATT STÖDA SKOGSUPPRORET

Alla kan bidra med något. Det är kul om du kan vara på plats och klättra i träd, men det behövs också en massa andra insatser. Det finns alltid något att göra som passar även dig med mindre tid eller andra inskränkningar. Låt oss hitta just din plats i kampen mot skogsmissbruk och för samers rättigheter! 

SOCIALA MEDIER

Följ oss i sociala medier, dela våra inlägg och hjälp oss sprida kunskap! Håll dig uppdaterad om det som är på gång och berätta om oss för dina vänner och familj!

INFORMERA DIG

Vad vet du egentligen om svensk kolonialhistoria och samers kultur? Och vad om skogsbruk och klimatkrisen? Lär dig något nytt och reflektera över din egen roll i det hela.

Lär dig mer

BLI AKTIV

Vill du vara med på riktigt? Vi är alltid glada att ha med nya aktivister med unika ideer och kunskap. Läs mer om hur det går till och hitta din plats inom Skogsupproret. Vi ses!

Bli aktiv